Webutvikling fra kombinert rådgiver, tekstforfatter og webutvikler er et unikt produkt fra Viis.

Viis utvikler nettsteder basert på maler. Noen maler (templates) er i realiteten avanserte, ferdige nettsteder som vi bruker som utgangspunkt for weben din. Andre maler gir større fleksibilitet.

Webutvikling webtweaks små-web-jobberViis utvikler for tiden i WordPress og Joomla, og publiserer i stort hva som helst inkludert Drupal og sosiale medier.

Det er kostbart å bygge opp nettsteder fra bunnen av. Noen virksomheter har behov for noe som er helt unikt for dem. Da anbefaler vi dem å kontakte vår kunde Netlife Design.

Unikt er at en og samme person hos Viis kan gjøre gjør tekst, nettsted, booking/kalendersystemer, prosjekt og søkemotortilpasning (SEO). Det blir helhetlig og rimelig. Hvis du for eksempel bruker en enda rimeligere webutvikler, så må du kanskje kjøpe rådgivnings- og prosjektledertimer i tillegg – her får du det som en integrert leveranse (inni samme hode).

Skal du også knytte til deg en tekstforfatter, så blir det mye prosjektledelse som du må stå for selv eller leie inn.

Webutvikling fra Viis kan dessuten gå ganske raskt.

Fordi vi bruker standardteknologi er det enkelt å utvide nettstedene med mer funksjonalitet. Det er også enkelt for kundene våre å lære seg å publisere og gjøre litt utvikling/tilpasning selv.