Velg en side

Viis har ikke designere. Men, vi kan gi briefing og prosjektlede designere. Derfor kan vi utvikle logoer og profiler.

Vi kan jobbe sammen med designere i nettverket vårt, med designere du bruker og for eksempel 99designs.com.

Logo Visuell profil Nytt design 

Vår egen profil er utviklet hos 99designs.

 

 

Designer i prosess

 

Viis’ erfaring er at du bør jobbe i en litt lengre prosess dersom du ønsker å engasjere én designer til å utvikle logo og andre visuelle identitetselementer. Gode briefinger og lydhørhet på begge sider kan føre frem. Mange engasjerer byråkonkurranser eller inviterer inn flere designere for å se på referanseprosjektene deres før de gjør sitt valg av samarbeidspartner. Det er fordi forslag vil bli farget av designerens fortolkning og bakgrunn. Det kan treffe blink. Det kan også bli bom. Visuell identitet har en del med smak og behag å gjøre. Selv et profesjonelt og på alle måter godt forslag behøver nødvendigvis ikke å falle i smak hos mottakeren.

 

Viis inviterer alternativt til å avholde konkurranse hos 99designs.com. Da kan du få opp kanskje så mange som 100 logoforslag og i sum flere hundre varianter. Noe av det er søppel, mye er bra og noe er akkurat det du er ute etter.

 

Konkurranse hos 99designs

 

Selve konkurransen koster en håndfull tusenlapper. Du kan naturligvis gjennomføre den selv. Men, da går du glipp av Viis sin kompetanse på gjennomføringen. Sammen med deg lager vi en god briefing for konkurransen. Så blir det en konkurranse hvor det kommer opp mange forslag fra mange forskjellige designere.

Nettbutikk: Kjøp designkonkurranse hos 99designs

 

Disse forslagene kan og må vi kommentere relativt intensivt, det er svært viktig. Vi gir stjerne-karakterer (1 til 5 stjerner) og vi gir konkrete, skriftlige innspill for å hjelpe deltakerne til å utvikle en logo og identitet som faller i smak. Du kan kommentere og Viis kan kommentere – eller vi kan sitte foran hver vår skjerm og kommentere sammen.

 

Etter at vinneren er kåret, får vi overført filer og rettigheter fra 99designs.com.

 

Etter konkurransen må ofte flere elementer designes. Da kan man bruke designeren som vant konkurransen hos 99designs eller hvem som helst annen. Bildekor, bannere, uniformer, profilmanual etc. etc.

 

Det er også et alternativ først å gjennomføre en utviklingsprosess hos 99designs først og deretter bruke forslag og inspirasjon derfra til videre arbeid med lokal designer.