Velg en side

Nye referanseprosjekter for nettsteder fra Viis

Nye referanseprosjekter for nettsteder fra Viis ble det en del av høsten 2021.

Prosjektene koster typisk fra 40.000 til 75.000 alt inkludert. Det er da et minimum med fysiske møter og en strømlinjeformet prosess hvor kundene ikke får så veldig mange valgmuligheter å ta stilling til.

Temoco sitt webbyrå er Viis

Referanseprosjekt nettsted: Temoco lager barer basert på mange barbesøk

Sammen med Øyvind Sægrov i Automaticom og kunden selv Morten Hovde Larsen har Viis lagd temoco.no

Alle webprosjektene til Viis starter med å finne ut av hva målgrupper kan google på for å finne frem. Temoco er en unik virksomhet som både gir råd, prosjekterer, leverer og installerer bar-innredninger m.m. Hvordan søker folk etter slikt?

Vi fant ut at mange søker etter interiørdesign og formet tekstene ut i fra dette. Viis søkemotoroptimaliserte (SEO) ut i fra dette.

Det ga Temoco kjapt organisk plassering nr. 2 på Google SERP (Search Engine Result Page) på et søkebegrep som mange annonserer på. Vi er fornøyd med det, men skal følge med på relevansen over tid.

Vi gjør mange synlig og usynlige ting i slike prosjekter. Øyvind er både designer og utvikler. Han har stått for design og koding i CSS m.m. Viis har stått for prosjektledelse, rådgivning, tekster til nettsted (tekst fra oss er alltid søkemotoroptimalisert) og kvalitetssikring.

4Way web byår

Referanse nettsted: 4WAY på veien

4way.shop fra Affin er utviklet av Viis med inputs fra kunde og Viis sin faste AD-kontakt Jonatán. Utgangspunktet var oppfinnelsen til Harald Furu, ledelsen til Erik Rosen, et flott industridesign fra Abry & Kavanagh Design AS og en merkevarebeskyttet logo.

Med utgangspunkt i dette og én fargekode har Viis gjort en alt i ett-jobb med tekst, søkemotoroptimalisering, fontvalg, fargevalg, webdesign og billig webutvikling.

Viis tar også hånd om DNS og ISP – gjør egentlig alt som må til for at nettstedet skal komme opp.

 

Nettsted referanse: Alfee™ vil gjøre veibruk grønn og rettferdig

Alfee.io fra Affin AS er basert på patentering fra Harald Furu og ledelse til Erik Rosen. Her har Viis stått for rimelig webutviklingtekster til websider med søkemotoroptimalisering etter en grundig analyse av hva som kan treffe i målgruppen av politikere, myndigheter, folk og investorer. Øyvind Sægrov og vår AD Jonatán har gitt noen designinnspill.

Viis har utviklet en enkel logo med en logofont etter vårt valg, brukt vanlig skrifttype og definert farger. Som webdesign foreslo vi her en enkel one-pager uten noen meny. Toppområde har ulikt design for PC og for nettbrett/smarttelefon.

Viis fikser alt det tekniske. Affin har valgt vår internasjonale WordPress-hostingtjeneste.

Alfee.io er senere kommet på engelsk. Viis oversetter selv til engelsk og henter inn språkvask fra autorisert oversetterbyrå. Byrået jobber direkte i WordPress WPML-språkmodul som Viis har satt opp. Når det første oppsettet og oversettelsen er gjort, er det enkelt å lage ytterligere språkversjoner – du oversetter med WPML-verktøyet og vipps så er neste språk klart. Her er det også viktig å tenke søkemotoroptimalisering på riktig måte.