PIM-løsning gir deg én felles kilde til produktinformasjon

Med en Product Information Management (PIM-løsning) samler du oppdatert produktinformasjon for store og små produkter og i alle språkversjoner på ett sted.

Viis er partner og forhandler av Plytix. Du kan integrere Plytix PIM  med WooCommerce, Shopify, Amazon, Google Shopping m.m. Vi byr på flere samarbeidsformer og du kan:

  • Kontakte Viis for mer informasjon via kontaktskjema eller telefon 92050147. Senere kan du bruke PIM-løsningen helt uavhengig av oss.
  • Bruke Viis i samarbeid med Plytix til oppsett av Plytix og integrasjon med IT/PIM-systemene til leverandører, Shopify, Woocommerce, Google Shopping m.fl.
  • Outsource hele eller deler av administrasjonen av produktinformasjon (outsourced product management og product listing optimization) til Viis.

Viis har valgt å satse på Plytix PIM på grunn av enkelhet og brukervennlighet. Plytix gir ett felles arbeidsverktøy for alle involverte, fungerer opp i mot alle e-handelskanaler og gir deg digitale produktkataloger og produktblader.

PIM-løsninger er viktig også for dine selgere og forhandlere – og for deg som selv er forhandler.

Selg mer og kom ut av hengemyra med PIM-løsning

Mange som kommer i gang med netthandel og e-commerce opplever at god, oppdatert produktinformasjon blir utfordringen i hverdagen. Informasjonen kommer fra mange kilder, på ulike språk, er formatert forskjellig og ofte mangelfull. Det er en kjempejobb å holde orden på alt. Regneark og andre manuelle systemer er dårlig egnet for oppgaven. Og ikke før du har oppdatert og oversatt masse informasjon manuelt, så kommer et nytt regneark med oppdateringer og mye av jobben må gjøres på nytt…

Med PIM-løsning fra Plytix får du et praktisk verktøy for å komme ut av hengemyra og få fart i produktpresentasjoner og salg – direkte eller gjennom forhandlerne dine. Forhandlere kan selge mer med tilgang til god produktinformasjon på sine egne nettsteder. Dine egne selgere møter dessuten alltid etterspørsel etter produktinformasjon og kan lettere selge andre produkter enn de pleier med god produktinformasjon for hånden.

Også du som forhandler produkter fra andre vil oppleve at Plytix PIM hjelper deg å systematisere og presentere produktinformasjon.

Plytix PIM er dessuten et samarbeidsverktøy hvor medarbeidere, byrå, tekstforfattere, leverandører og andre kan gå rett inn, se og utføre oppgavene sine uten mellomledd. Du kan enkelt følge med på status.

 

 

 

 

Viis gjør produktadministrasjonen for deg 

Første oppgave for Viis vil være onboarding PIM, det vil si å få dere opp og i gang på systemet i nært samarbeid med Plytix. Deretter kan du fortsette i samarbeid med Viis, på egenhånd eller med andre byråer.

Etter onboardingen vil administrasjon av produktinformasjon uansett innebære behov for tekstforfattere, foto/illustrasjoner, IT-kompetanse og mer.

Viis kan ta totalansvar for denne type Outsourced Product Management, med visse faste oppgaver eller med tekst og innhold på oppdragsbasis. Viis kan importere produktinformasjon fra andre kilder inkludert regneark, skrive fra bunnen av, berike, supplere og vedlikeholde. Viis kan prosjektlede integrasjon med andre IT-løsninger og hjelpe med oversettelse, fotografering og bildebehandling via et internasjonalt nettverk som bidrar til å holde kostnadene nede.

 

PIM-løsning levert fra norsk kommunikasjonsbyrå
PIM-løsning gir presentasjon i mange ehandels-kanaler av produktinformasjon

Riktig presentasjon av produktinformasjon i ulike e-handelskanaler er avgjørende for salget

Riktig presentasjon i digitale kanaler utgjør flere fagområder i seg selv. Viis lager nettbutikker i WordPress med WooCommerce eller hjelper deg inn i nettbutikkene til samarbeidspartnere. Vi kan også lage handelsplasser som for eksempel flere samarbeidspartnere i en bransje kan gå sammen om.

E-handel er mer enn nettbutikk. Google Shopping, Facebook Shops og Amazon er eksempler på andre kanaler med produktinformasjonsbehov. Akkurat som du jobber med søkemotoroptimalisering for å få treff på ditt eget nettsted, må du optimalisere produktinformasjonen for å rangere høyt i slike kanaler. Sammen har Plytix og Viis kunnskapen om denne type Product Listing Optimization for å gi synligheten som er avgjørende for å havne i handlekurven.

Priser Product Information Management (PIM-løsning)

Det er ingen ekstra kostnader knyttet til selve Plytix PIM når Viis er involvert. Plytix har ulike grunnpakker og priser for PIM-systemet, og eventuelt tillegg for kanalpakke “Channels”, produktkatalog “Brand Portals” og produktark “Product Sheets”.

Arbeidet starter med en Plytix onboarding-prosess til fast pris. Etter onboarding kan Viis altså bidra slik det passer deg. Om du ønsker, kan Product Information Management til og med inngå i et Viis Markedssjef-mandat sammen med andre tjenester.