Velg en side

Markedssjef / kommunikasjonssjef til leie

Som markedssjef / kommunikasjonssjef til leie leverer Christian Sømme i Viis fortløpende en mengde forskjellige tjenester hvor målrettet fremdrift er nerven. Noen leier inn Viis fordi de ikke trenger noen på fulltid i stillingen eller som vikar i en overgangsperiode inntil en ny markedssjef er på plass. Viis kan også gå inn og delta i utvikling og etablering av markedssjefs-rollen i en virksomhet som forarbeid til rekruttering. Viis tar også det praktiske ansvaret for å hjelpe deg i gang med og vedlikeholde PIM-system for produktinformasjon, for eksempel innenfor et Markedssjef “praktisk”-mandat.

 

Praktisk orientert kommunikasjonssjef

Ved å bruke Viis som markedssjef til leie får du utført en mengde små og store oppgaver. Viis får gjort mye innenfor det månedlige budsjettet og fungerer som rådgiver, prosjektleder og produsent (f.eks. av SEO-tekst eller webutvikling) kombinert.

Viis har en grunnholdning om å produsere mest mulig og bruke akkurat den tiden som trengs til prosjektledelse. Vi tar mest mulig på teams og telefon.

 

Markedssjef i tre grunnpakker

I de siste årene har vi holdt kundene oppdaterte via et Google Sheet-regneark i Google Cloud,  prosjektstyringsverktøyet Asana, Smartsheet, Slack, Jira/Confluence eller tilsvarende. På denne måten blir det bedre oversikt og færre e-poster.

Viis har vi lagt opp tre forskjellige markedssjef til leie-grunnpakker. Innholdet kan justeres – dette er bare eksempler. Viis har bred kompetanse og kan gjennomføre tiltak som du ellers må bruke mye tid på å finne, kjøpe og prosjektlede fra ulike leverandører. Det hele skal være litt gøy, behagelig og praktisk.