Markedssjef til leie med bred kompetanse

Markedssjef til leie er en hovedtjeneste fra Viis hvor vi fortløpende leverer en mengde forskjellige tjenester hvor kontinuerlig innovasjon og forretningsutvikling er nerven. Dette er en tjeneste for deg som ønsker å få gjennomført konkrete markedsførings- og kommunikasjonstiltak. Det er for deg som liker å sette og nå mål, og som trenger hjelp til å få ting til å skje fremfor å jobbe i endeløse, interne prosesser.

Markedsmedarbeider som får ting gjortOppdragsgiverne til Viis er typisk markedssjefer, kommunikasjonssjefer og adm. dir./daglig leder. Ved å bruke Viis som markedssjef til leie får oppdragsgiverne utført en mengde små og store oppgaver. Viis får gjort mye innenfor det månedlige budsjettet og fungerer som rådgiver, prosjektleder og produsent (f.eks. av SEO-tekst) kombinert.

På denne måtene blir tiden brukt mer til konkret arbeid og mindre til organisering. Viis har en grunnholdning om å produsere mest mulig og bruke akkurat den tiden som trengs til strategirådgivning og prosjektledelse. Det er fint med møter og slikt, men vi tar mest mulig på telefon så vi ikke bruker unødig av markedsmedarbeiderbudsjettet.

I de siste årene har vi holdt kundene oppdaterte via et Google Sheet-regneark i Google Cloud eller prosjektstyringsverktøyet Asana. For mange blir Asana et verktøy de velger også å bruke internt og for å skape samspill med andre leverandører.

Viis har vi lagt opp tre forskjellige markedssjef til leie-grunnpakker. Innholdet kan justeres – det er eksempler. Viis har meget bred kompetanse og kan gjennomføre tiltak som du ellers må bruke mye tid på å finne, kjøpe og prosjektlede fra ulike leverandører.