Markedsmedarbeider med bred kompetanse

Markedsmedarbeider i virtuell form er en hovedtjeneste fra Viis hvor vi helt kontinuerlig leverer en mengde forskjellige tjenester inkludert rådgivning. Dette er en tjeneste for deg som ønsker å få gjennomført markedsføring- og kommunikasjonstiltak på et visst nivå, men som i en hektisk hverdag trenger hjelp til å få ting til å skje.

Markedsmedarbeider som får ting gjortOppdragsgiverne til Viis er typisk markedssjefer, kommunikasjonssjefer og adm. dir./daglig leder. Vi har både lik og ulik kompetanse, og jobber i team. Det er kjekt for kundene våre å bruke Viis som markedsmedarbeider. I hverdagen er det en mengde småoppgaver og store oppgaver, og Viis tar unna innenfor det månedlige budsjettet.

Viis har en grunnholdning om å produsere mest mulig og bruke akkurat den tiden som trengs til strategirådgivning og prosjektledelse. Det er fint med møter og slikt, men vi tar mest mulig på telefon så vi ikke bruker unødig av markedsmedarbeiderbudsjettet.

Her har vi lagt opp 3 forskjellige grunnpakker. Viis har meget bred kompetanse og kan gjennomføre tiltak som du ellers må bruke mye tid på å finne, kjøpe og prosjektlede fra ulike leverandører.