Velg en side

Kontakt Viis!

Kontakt Christian Sømme i Viis. Christian Sømme eier og driver PR-byrået. Og ikke bare det – han er den eneste som jobber her! Dog har Viis et nært nettverk av fagpersoner innenfor design, AD/brand building, web/applikasjonsutvikling, foto, koding, It-sikkerhet, CFO/finans og AI. 

Send e-post til Christian – eller ring 92050147

Christians erfaringsgrunnlag dekker mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelser: Gründervirksomhet, daglig leder, administrasjonsleder (kan bokføre!), rekruttering, IT, CRM, informasjonssjef, markedssjef, eier, styremedlem og styreleder. Se også LinkedIn.

Som type tror Christian på å få ting gjort. Han er kreativ og systematisk, trives med kompliserte temaer og liker å jobbe med selvstendige folk som gjerne kan mer eller annet enn ham selv.

Av utdannelse er Christian siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med internasjonal markedsføring som spesialisering. Han har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Innovasjon Norge (da det var Norges Eksportråd), var senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese, og grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus. Så mye annet er det ikke å si om ham. 

Bilde av Christian Sømme i Viis Foto Thomas Echoff

Kontaktinfo

Viis AS

Besøk: Kristian Augusts gate 14, 0164 Oslo. Står “Kontorfellesskapet 2. etasje” på ringeklokka.

Post: Viis, c/o Christian Sømme, Astrids vei 2 D, 0276 Oslo

Send e-post

Tlf.: (+47) 92050147

Fakturaer: EHF eller sendpenger (a ) viis.no

Organisasjonsnr.: NO 999324614 MVA.

D-U-N-S: 345092102

Våre salgsbetingelser.