page contents

Digitalbyrå som vil gjøre kommunikasjon enkelt for deg

Viis er et digitalbyrå som vil gjøre kommunikasjon enkelt for deg. Derfor har vi gjort oss om til nettbutikk for kommunikasjon. Av erfaring vet vi at du som kunde trenger inspirasjon til hva du kan gjøre og oversiktlige budsjetter. Mange ønsker dessuten å sette i gang tiltak på en enkel og grei måte. Det får dere gjort via nettbutikken vår.

Egentlig er alle byråer kommunikasjonsbutikker. Butikkmedarbeiderne kalles rådgivere eller prosjektledere. De setter sammen kommunikasjonsplaner og utfører oppgavene. Som nettbutikkbyrå vil vi hjelpe deg til selv å kunne sette sammen menyen og få tempo i sakene uten nødvendigvis å måtte ha møter for den minste ting og vente lenge på budsjettene. Men, for all del, Viis stiller naturligvis også opp i møter og med skreddersydde tilbud når utfordringene er mer komplekse enn enkeltoppgaver og tjenester til stykkpris i nettbutikken.

På kommunikasjonsfabrikken vår kan vi også lage produkter som du kanskje ikke finner i nettbutikken eller så kan vi bestille det fra noen andre. Spør oss dersom det er noe du savner! Vi kommer fortløpende til å utvide utvalget i nettbutikken.

Hvem som jobber her? Det er noe av saken. Når du shopper på Internett, så produserer ikke medarbeiderne i nettbutikken produktene selv. Så for Viis jobber mange, men i selve Viis jobber Christian Sømme!

 

Ta gjerne kontakt! Fyll ut og send inn!

Samtykke

13 + 10 =

Kontaktinfo

Viis AS

Besøk, pakker og presanger: Tollbugata 32, 8. etasje (NB! post kommer ikke frem hit). “Scanteam” på ringeklokka. 0157 Oslo

Post: Viis, c/o Christian Sømme, Astrids vei 2 D, 0276 Oslo

Send e-post

Fakturaer: EHF eller sendpenger ( ) viis.no

Organisasjonsnr.: NO 999324614 MVA.

Tlf.: (+47) 92050147

Våre salgsbetingelser.