Velg en side

Kontakt Viis!

Kontakt Christian Sømme i Viis. Christian Sømme eier og driver selskapet. Christian er interimleder, markeds/kommunikasjonssjef og administrasjonssjef til leie, tekstforfatter, senior kommunikasjonsrådgiver og webutvikler.

Send e-post til Christian – eller ring 92050147

Som type tror Christian på å få ting gjort. Han er kreativ og systematisk, trives med kompliserte temaer og liker å jobbe med selvstendige folk som gjerne kan mer eller annet enn ham selv.

Erfaringsgrunnlaget dekker mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelse: Daglig leder, administrasjonsleder (kan bokføre!), IT-sjef, CRM-ansvarlig, markedssjef, informasjonssjef, eier, styremedlem og styreleder. Se også LinkedIn.

Av utdannelse er Christian siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med internasjonal markedsføring som spesialisering. Han har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Innovasjon Norge (da det var Norges Eksportråd), var senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese og grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus.

Christian og Viis trekker på et nært nettverk av fagpersoner innenfor CFO/finans, AD/design, AD/web/applikasjonsutvikling, foto, koding og It-sikkerhet. 

Bilde av Christian Sømme i Viis Foto Thomas Echoff

Kontaktinfo

Viis AS

Besøk: Kristian Augusts gate 14, 0164 Oslo. Står “Kontorfellesskapet 2. etasje” på ringeklokka.

Post: Viis, c/o Christian Sømme, Astrids vei 2 D, 0276 Oslo

Send e-post

Tlf.: (+47) 92050147

Fakturaer: EHF eller sendpenger (a ) viis.no

Organisasjonsnr.: NO 999324614 MVA.

D-U-N-S: 345092102

Våre salgsbetingelser.