Christian Sømme er en rutinert kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter

Christian Sømme i Viis har erfaring fra Nucleus, Geelmuyden.KIese, Dagens Næringsliv m.m.Christian Sømme eier og driver Viis. I Geelmuyden.Kiese og Nucleus leverte Christian fra kolleger, eksterne og seg selv. Nå leverer Christian fra eksterne og seg selv. Det er en del slike erfarne byråfolk der ute som jobber nettverksbasert. Gjennom årene har Christian bygget opp et såpass stort nettverk av flinke folk at han syns at det var på høy tid å lage kommunikasjonsnettbutikk ut av det.

Les mer: Christians LinkedIN-profil.

Christian tror på å gjøre ting i dag fremfor i morgen, liker å jobbe med selvstendige mennesker som gjerne kan mer og annet enn ham selv, syns at IT er lett og at alle andre bør synes det samme. Han syns det er kjekt å skrive denne teksten her selv, for da blir det uten begrensninger av noe slag. Christian er en kreativ, systematisk og erfaren kommunikasjonsnettbutikksjef. Andre passende titler er PR/kommunikasjons-rådgiver, kommunikasjonspraktiker™, strategirådgiver, taktikkrådgiver, tekstforfatter, pressefotograf, webutvikler og gründer.

Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med markedsføring som spesialisering og har erfaring fra mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelse: Daglig leder, administrasjonsleder, IT-leder, CRM-ansvarlig, markedssjef, informasjonssjef, eier, styremedlem og styreleder.

Han har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Norges Eksportråd (nå Innovasjon Norge), var tre år i Geelmuyden.Kiese, grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus som han solgte seg utav i 2010 og driver nå Viis hvorfra han også jobber som mentor for gründere.