Christian Sømme er tekstforfatter, webutvikler og medierådgiver

Christian Sømme kommunikasjonspraktikerChristian Sømme eier og driver Viis. Han er tekstforfatter, senior kommunikasjonsrådgiver, medierådgiver og webutvikler.

Av utdannelse er han siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med markedsføring som spesialisering. Etter å ha jobbet i større organisasjoner går han nå mindre inn for virksomhetsledelse og mer for å gjøre jobben til hobby med stor orientering inn mot fag og praktisk gjennomføring.

Ta kontakt via kontaktskjema eller send e-post – eller ring 92050147.

Som type tror Christian på å få ting gjort. Han er kreativ og systematisk, trives med kompliserte temaer og liker å jobbe med selvstendige folk som gjerne kan mer eller annet enn ham selv. I rådgiverrollen legger han vekt på gjennomføring av små og store prosesser som uten rigiditet forener kundenes mål med kommunikasjonskompetanse.

Erfaringsgrunnlaget dekker mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelse: Daglig leder, administrasjonsleder (kan bokføring!), IT-sjef, CRM-ansvarlig, markedssjef, informasjonssjef, eier, styremedlem og styreleder. Se også LinkedIn.

Bakgrunnen er også viktig i forhold til Viis’ satsing på Kommunikasjon i forretningsutvikling. Her kan Christian inngå i utviklingsteam og ta ansvar for kommunikasjonselementene.

Han har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Innovasjon Norge (da det het Norges Eksportråd), var senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese og grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus som han solgte seg ut av i 2010. Foto: Carl Størmer