Christian Sømme er tekstforfatter, webutvikler og medierådgiver

Christian Sømme i Viis har erfaring fra Nucleus, Geelmuyden.KIese, Dagens Næringsliv m.m.Christian Sømme eier og driver Viis. I Geelmuyden.Kiese og Nucleus leverte Christian fra kolleger, nettverk og seg selv. Nå leverer Christian fra nettverk og seg selv. Mange erfarne byråfolk jobber nettverksbasert på denne måten, med effektive leveranser av høy kvalitet.

Ta kontakt via kontaktskjema

Christian tror på å gjøre ting i dag fremfor i morgen og liker å jobbe med selvstendige mennesker inkludert kunder som gjerne kan mer eller annet enn ham selv. Han syns at IT er lett og jobber gjerne med litt kompliserte temaer. Christian er en kreativ, systematisk og erfaren medierådgiver, tekstforfatter og webutvikler. SEO inngår som en naturlig del av mange av leveransene hans. Andre passende titler er PR/kommunikasjons-rådgiver, kommunikasjonspraktiker™, strategirådgiver, taktikkrådgiver, pressefotograf og gründer.

Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med markedsføring som spesialisering. Erfaringsgrunnlaget dekker mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelse: Daglig leder, administrasjonsleder, IT-leder, CRM-ansvarlig, markedssjef, informasjonssjef, eier, styremedlem og styreleder. Erfaringene kommer til nytte i mediekontakt, tekstforfatting og rådgivning.

Med utgangspunkt i utdannelse som siviløkonom, sitt kreative hode, bred bransjekompetanse og erfaringen fra strategirådgivning innenfor kommunikasjonsfeltet, mange aspekter ved virksomhetsdrift i små og mellomstore bedrifter, organisasjonsarbeid, IT/informasjonsteknologi, webutvikling og bokføring/regnskap i skybaserte økonomisystemer (trekk pusten), har Christian utviklet Viis’ satsing på kommunikasjonselementet i kontinuerlig forretningsutvikling. Da går Viis inn og tar ansvaret for markeds- og kommunikasjonsfunksjonen i et utviklingsprosjekt – og nå for tiden handler det ofte om kontinuerlig videreutvikling etter lansering.

Christian har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Innovasjon Norge (da det het Norges Eksportråd), var senior rådgiver i Geelmuyden.Kiese, grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus som han solgte seg ut av i 2010 og driver nå Viis hvorfra han også jobber som mentor.