Velg en side

Innimellom-kommunikasjonsbyrå

 

Viis er kommunikasjonsbyrå for virksomheter som trenger støtte innimellom. Det går i mediekontakt, SEO-orienterte tekster/artikler gjerne på vanskelige temaer, web-vedlikehold (tekst/teknisk) og AI hviis vi må. Viis har også et sjeldent webutviklingskonsept hvor samme person er kommunikasjonsrådgiver, tekstforfatter, fikser SEO inkludert teknisk og gjør enkelt design (har designpartnere for komplekse oppgaver). Byråets viisjon er ikke mer vidløftig enn å være verktøykasse for kundene inkludert andre byråer basert på intenst samarbeid, nysgjerrighet, kunnskapsdeling, bred bransjeerfaring og effektiv innsats.  

Ta kontakt!

Interimledelse til korttids-leie

 

Christian Sømme i Viis kan i noen måneder være fulltids interimleder innenfor  kommunikasjon/markedsføring, daglig ledelse eller administrasjonsledelse. Har egen sovepose og kan flytte på seg. 

Ring Christian

Mediekontakt

Mange har nyheter og saker som aldri kommer frem til media. Viis elsker å jobbe med å finne, formulere og formidle disse. Byrået jobber gjennom faste mediekontakt-avtaler som innebærer presseutspill med passelige mellomrom om det store, det kompliserte og det hverdagslige. Viis kan også ta veien til andre verdensdeler for å gjøre research og fotografere.   

 

Start pressen!