Velg en side

3D-illustrasjon i 360 graders roterende versjon ble løsningen da Primefloor AS ønsket å vise sitt unike gulv i plast for skipscontainere. 

Skipscontainere blir i dag levert hovedsakelig med gulv i kryssfinér og noe stål. Primefloor bringer noe nytt til markedet med sine gulv i plastikk.

Plastgulvene har langt bedre varighet og hygieniske egenskaper enn tregulv. I tillegg gir teknologien til Primefloor en helt ny mulighet: Kundene kan selv velge farge. Gå til Primefloor.no for å teste.

Viis ønsket å illustrere og demonstrere dette. Ved hjelp av norske Automaticom fikk vi utviklet en 3D-illustrasjon for produktpresentasjon av Primefloor-gulvet. Produktpresentasjonen kan roteres fritt i alle retninger og zoomes inn og ut. I tillegg er det mulig å se produktet i ulike farger.

Automaticom har skreddersydd produktpresentasjonen med 3D-illustrasjon i samarbeid med Viis. Automaticom har nedlagt mye arbeid i å få frem produktets overflate/tekstur. Små knaster gir Primefloor-gulvet en ru overflate. Å vise dette på en god måte er blant utfordringene Automaticom har håndtert. Knastene er egentlig mye mindre, men det ville ha gjort dem nærmest usynlige i 3D-illustrasjonen. Også andre modifikasjoner er gjort blant annet for å bevare noen viktige hemmeligheter ved produktet.

Ta kontakt med Viis for å realisere ditt 3D web-prosjekt.