Viisfolk

Kommunikasjonspraktikere™ i Viis 

Viis er et digitalt kommunikasjonsbyrå med én medarbeider; Christian Sømme, gode samarbeidspartnere og smarte tjenester fra Internett. 

Ta kontakt og les gjerne dette blogginnlegget om hva Viis er egnet for som byrå.

Christian er en kreativ, systematisk og erfaren PR/kommunikasjons-rådgiver. For å understreke at han er handlingsorientert, liker han å bruke tittelen kommunikasjonspraktiker™. Andre passende titler er strategirådgiver, taktikkrådgiver, tekstforfatter, pressefotograf, webutvikler og gründer.

Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med markedsføring som spesialisering og har erfaring fra mange bransjer og oppgaver i bedrifter, organisasjoner og stiftelse: Daglig leder, administrasjonsleder, IT-leder, CRM-ansvarlig, markedssjef, informasjonssjef, eier, styremedlem og styreleder.   

Han har journalistpraksis fra Dagens Næringsliv, har vært informasjonsrådgiver i Norges Eksportråd (nå Innovasjon Norge), var tre år i Geelmuyden.Kiese, grunnla kommunikasjonsbyrået Nucleus som han solgte seg utav i 2010 og driver nå Viis. 

Christian tror på å gjøre ting i dag fremfor i morgen, liker å jobbe med selvstendige mennesker som gjerne kan mer og annet enn ham selv, syns at IT er lett og at alle andre bør synes det samme.

Viis nytter livet i kontorfellesskapet til Scanteam i Tollbugaten 32, 8. etasje, i strategisk avstand fra Stortinget T-banestasjon.

Viis får så lite papir-post at postadressen er til postkassa hjemme hos Christian: Viis, c/o Chr. Sømme, Astrids vei 2 D, 0276 Oslo.