Viis utvikler nettsteder basert på maler. Malene (templates) er i realiteten avanserte, ferdige nettsteder som vi bruker som utgangspunkt for weben din. 

Joomla, Drupal og WordPress er alle tre anerkjente publiseringssystemer. Viis utvikler for tiden i Wordpress og Joomla, og publiserer i stort hva som helst inkludert Drupal og sosiale medier.  

Det er kostbart å bygge opp nettsteder fra bunnen av. Noen virksomheter har behov for noe som er helt unikt for dem. Da anbefaler vi dem å kontakte våre kunder Netlife Research og/eller Degree Consulting Group (Viis har en finger med i tekstene på det nettstedet og mer) litt avhengig av hva dere trenger. 

Mange klarer seg imidlertid godt med nettstedene Viis bygger opp. Unikt for oss er at vi gjør tekst, nettsted, booking/kalendersystemer, prosjekt og søkemotortilpasning (SEO) i regi av én og samme person. Det blir helhetlig og rimelig. Hvis du for eksempel bruker en enda rimeligere webutvikler, så må du kanskje kjøpe rådgivnings- og prosjektledertimer i tillegg – her får du det som en integrert leveranse (inni samme hode). Skal du også knytte til deg en tekstforfatter, så blir det mye prosjektledelse som du må stå for selv eller leie inn. 

Webutvikling fra Viis kan dessuten gå ganske raskt. 

Les mer: Skann nedover her, så finner du også noen av våre nettstedsreferanser.

Fordi vi bruker standardteknologi er det enkelt å utvide nettstedene med mer funksjonalitet. Det er også enkelt for kundene våre å lære seg å publisere og kanskje gjøre litt utvikling selv.

Webutvikling fra Viis inkluderer som standard:

  • idédugnad og rådgivning om innhold
  • følg med underveis
  • ferdig nettsted
  • dokumentasjon
  • tilknytning til Google Analytics, Google Search Console (tidligere "Webmasters") etc.
  • tips om tilknytning til sosiale medier
  • integrert backupløsning